top of page

REFERANSER

Fornøyde kunder

Som ledere i Thaugland likte vi meget godt workshopens innhold med en spennende kombinasjon av Yoga og tema indre motivasjon. Vi anbefaler Jenny og Truls som kursholdere med god inspirasjon og faglig tyngde.

H.C.Thauglands Trævareforretning

Truls er en dyktig coach som jeg har benyttet mange ganger. Jeg opplever Truls som generøs, empatisk og støttende med god tilstedeværelse. I tillegg har han en rikholdig verktøykasse av coaching teknikker og metaforer som han benytter. Jeg oppfatter Truls som positiv, imøtekommende og hjelpsom når det er utfordringer som trengs og løses. Truls er i tillegg uredd, leken og allsidig.
Sølvi Salomonsen/Konsulent

Coaching klient

Jenny er en dyktig instruktør med lang erfaring fra kurs innen yoga og trening. Hun inspirerer og får frem din indre motivasjon for å bruke yogaøvelser som en del av ditt daglige liv, for å forebygge skader og ta vare på kroppens unike funksjonalitet og beholde energi og balanse. Jenny har høy tilstedeværelse og en god evne til å få med seg sine deltakere med motivasjon og inspirasjon.

Yoga klient

«Samtalene med Anders var veldig nyttig for meg i min overgang fra å være kollega til å bli leder for en avdeling. I samtalene hjalp han meg i å sortere hva som virkelig er viktig for meg, hva jeg egentlig vil og hvordan jeg skal gå frem for å nå mine mål. Anders er særdeles god på å lytte og stille spørsmål på en slik måte at man føler seg trygg, ivaretatt og samtidig utfordret. Coachingen med Anders er som en god mental treningsøkt som både strekker deg og oppleves fornyende og energigivende!»

Synne, avd.leder Organisasjonsutvikling

«Gjennom flere coaching samtaler har Anders gitt meg rom til å reflektere over min praksis som prosessleder og rådgiver. Anders er god til å trekke ut essens og på en sikker måte legge til rette for utforskning av egne handlings- og tankemønstre. Anders er svært kunnskapsrik og bruker sin egen innsikt inn i coachingen på en god måte.  Gjennom samtalene har Anders gitt meg flere verktøy og referanser til videre fordypning som jeg har hatt god utbytte av.»

Eli Dvergsnes, Seniorrådgiver Organisasjonsutvikling

«Som Coach er Anders Holm dyktig på å få frem både dine sterke og mindre sterke sider. Han har en systematisk tilnærming til elementer som, Hvor står du nå? Hvor vil du? Hva må vi jobbe med for å nå målet?
Underveis i prosessen stiller han gode oppfølgingsspørsmål, som er med på å styrke ditt mentale selvbilde, og ikke minst fremheve dine positive sider. Mindre sterke sider belyses, og det underbygges med praktiske øvelser / delmål som gjennomføres mellom hver økt.
Anders er meget behagelig i sin fremferd, samtidig som han meg enkle grep klarer å sette i gang verdifulle tankeprosesser hos deg.
Spander på deg noen timer med Anders, og bli en bedre utgave av deg selv!»

Morten Karlsen,  Forretningsutvikler Nettec AS

Bestill en time for en presentasjon.

Hva kan vi tilby deg og din bedrift?

Vi presenterer for deg hvordan du kan øke arbeidsglede og forebygge sykefravær i din bedrift.

Dine detaljer er sendt!

bottom of page