top of page

Fornøyde kunder

Vestby

Frivillighetssentral

"Det er en glede å anbefale Hel Bedrift for deres introduksjonskurs i mindfulness. Kurset var en inspirerende opplevelse, ledet av dyktige instruktører som skapte en åpen og engasjerende atmosfære. De praktiske verktøyene som ble delt, har vært gode for å integrere økt tilstedeværelse i både arbeids- og personlige liv." Camilla Damengen, leder Vestby Frivillighetsentral

Sølvi Salomonsen,

Coaching Klient

"Truls er en dyktig coach som jeg har benyttet mange ganger. Jeg opplever Truls som generøs, empatisk og støttende med god tilstedeværelse. I tillegg har han en rikholdig verktøykasse av coaching teknikker og metaforer som han benytter. Jeg oppfatter Truls som positiv, imøtekommende og hjelpsom når det er utfordringer som trengs og løses. Truls er i tillegg uredd, leken og allsidig.

NN

Yoga klient

Jenny er en dyktig instruktør med lang erfaring fra kurs innen yoga og trening. Hun inspirerer og får frem din indre motivasjon for å bruke yogaøvelser som en del av ditt daglige liv, for å forebygge skader og ta vare på kroppens unike funksjonalitet og beholde energi og balanse. Jenny har høy tilstedeværelse og en god evne til å få med seg sine deltakere med motivasjon og inspirasjon.
bottom of page