PERSONVERNERKLÆRING
Kundens rett til personvern er svært viktig for helbedrift.no. Denne personvernerklæringen forteller om hvordan helbedrift.no samler inn og bruker personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER OG BEHANDLINGSANSVARLIG
Dette punktet omhandler hvordan dine personopplysninger blir behandlet på helbedrift.no. Helbedrift.no er laget på wix.com.
Helbedrift.no eies og driftes av Truls Øksnes som er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene, og kan kontaktes på: truls@helbedrift.no

FORMÅL OG RETTSLIG GRUNNLAG
Ved å bruke hjemmesiden til helbedrift.no legger du igjen dataspor, og kan sende informasjon om deg selv. Dette skjer ved bruk av infokapsler/cookies. Infokapsler, skjulte sporingsbilder og annen teknologi, vil automatisk samle inn enkelte typer informasjon når du besøker siden og ved utveksling av e-post. Dette for å tilpasse siden og gjøre den mer brukervennlig. Det er ikke mulig å identifisere en person på individnivå med infokapsler. Helbedrift.no behandler slik informasjon strengt og brukes kun til formål av innsamling av data.
En IP-adresse er rekke med tall datamaskinen din tildeles hver gang du er på internett. Det gjør det mulig for data og servere, gjenkjenne og kommunisere med hverandre. IP-adressene registreres med tanke på IT-sikkerhet og diagnostiske hensyn. Denne informasjonen brukes vanligvis også i samlet form for å analysere trender og tjenester på nettstedet.

PERSONOPPLYSNINGER OG INFORMASJON SOM SAMLES INN
Helbedrift.no samler inn informasjon om nett trafikk og oppførsel på nettsiden. Google Analytics og one.com brukes for å samle hvilke sider som besøkes, hvor lenge den besøkende er på de enkelte sidene, hvilke kilder de kommer fra (f.eks. Google). Denne informasjonen blir ikke delt.
Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener behandlingen av din personlige data ikke er behandlet i tråd med gjeldende regelverk.
Det samles i tillegg inn navn og epostadresse på de besøkende som ønsker å melde seg på timer, pakker, nyhetsbrev o.l. Dette er frivillig, og denne informasjonen blir ikke delt videre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev og epostlister. Det gjør du ved sende en Mail til truls@helbedrift.no.
Vedrørende barn: Helbedrift.no forstår viktigheten av å beskytte barns privatliv, da spesielt i et nettmiljø. Helbedrift.no er ikke med hensikt designet for, eller rettet mot, barn på under 13 år. Det er foretakets policy aldri, med viten og vilje, samle inn eller oppbevare informasjon om personer under 13 år, og heller ikke uten foreldres samtykke.

VERKTØY OG TREDJEPARTER
Helbedrift.no bruker infokapsler, verktøy og tredjeparter som:
Facebook – Facebook plugin benyttes og kommentarer via facebook. Hvis du tidligere har besøkt eller liker siden eller en statusoppdateringen kan dette samles på facebook cookies. Dette brukes også i henhold til annonser og tilbys på Facebook.
Google Analytics –www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Sensitive opplysninger som kortinformasjon og adresse vil ikke bli delt eller lagret.

SLETTING AV DATA OG INFOKAPSLER
Har du kjøpt timer av foretaket kan du sende mail og få slettet all data som er lagret på deg. Det betyr også at du ikke lengre vil få mail med nyhetsbrev eller tilbud.
Du kan også be om en eksportfil med alle personopplysninger som er lagret om deg, dette vil innebære all informasjon du tidligere har gitt oss.
Du kan selv skru av infokapsler i nettleseren din eller slette dem, ved å søke etter fremgangsmetode i f.eks. Google.
Foretaket kan dessverre ikke slette bilag som må brukes i henhold til bokføringsloven, da plikten er å oppbevare disse i 10 år.

SAMTYKKE
Når du bruker nettsiden samtykker du i at infokapsler benyttes slik det står beskrevet ovenfor.
Ved påmelding på nyhetsbrev, timer og epostlister samtykker du at det kan oppbevares informasjon du sender inn. Sensitive opplysninger vil være beskyttet og skal ikke være mulig å misbrukes. Verken av helbedrift.no eller tredjeparter.
Helbedrift.no kan endre personvernerklæring fra tid til annen. Det er den oppdaterte personvernerklæringen som er gjeldende. Når det skjer endringer vil også «oppdatert»-datoen nederst på denne siden endres.
Helbedrift.no følger reglene i EU og Norge og følger også GDPR loven(Personvern i EU) for mer informasjon rundt dette gå til: https://www.eugdpr.org/