top of page

Har du det gøy?


Hvordan har du det om dagen, gjør du noe du synes er gøy privat eller på jobb?

Det snakkes mye om å finne den indre drivkraften, den kraften som gjør at motivasjonen holder seg oppe. Jeg tror den viktigste faktoren for å finne denne indre drivkraften, er at vi synes det vi driver med er gøy, at det gir oss glede å drive med det.

Noen ganger må jeg lete litt før jeg finner det morsomme i det jeg gjør, andre ganger prøver jeg å late som det er første gangen jeg gjør noe, selv om jeg har gjort det mange ganger før. Det å se ting med «beginners mind» gjør at jeg kan finne tilbake til gleden jeg hadde da jeg gjorde noe for første gang, og minne meg på hvorfor jeg syntes dette var så gøy.

Her om dagen skulle jeg ut å løpe i dårlig vær i en veldig våt skog. Det fristet ikke, men jeg kom meg ut, og valgte en sti jeg aldri har løpt før. Etterhvert som jeg begynte å fokusere på den flotte naturen rundt meg, og på hvor behagelig det myke underlaget var, kjente jeg på gleden av å kunne løpe ute helt alene og å være 100 % tilstede med omgivelsene.

Jeg er overbevist om at hvis vi virkelig leter, og er tilstede her og nå, er det mulig å finne noe gøy i det aller meste av det vi gjør.

Så bare begynn å let, så kanskje hverdagen blir litt lysere i disse annerledes tider.

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page