top of page

Hel, Ekte og Tilstede


Når er du hel, ekte og tilstede?

Frisk og direkte ærlighet kan være utfordrende i hverdagen. Hva vil andre mene om meg hvis jeg setter grenser ut ifra mitt behov, og mine følelser? Hva skjer når jeg sier i fra hva en annens væremåte gjør med meg eller andre? Vi er ekte når vi sier ifra om våre behov og setter grenser.

Når vi er trygge i oss selv, og tør å være sårbare, er det enklere og å håndtere uforutsigbare hendelser og omgivelser. Vi er ekte og tilstede når vi har god balanse i våre liv og anerkjenner våre behov.

Jeg er hel når det er god kontakt mellom hode, kropp, tanker og følelser, og når jeg anerkjenner og aksepterer det som skjer som en del av en helhet.

Du er hel og autentisk når du er ærlig, og uttrykker dine behov og verdier selv om andre mener noe annet.

Vi er tilstede når vi er 100% her og nå uten å være i fortid eller i fremtid, og når vi lytter godt og hører det som blir sagt og ikke sagt.

Hva trenger du for å være hel i deg selv, og kunne by på den ekte deg og samtidig være oppmerksom på det som skjer akkurat nå?71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page