top of page

Inspirasjon og glede


Hva inspirerer deg på jobb, hvilke kolleger inspirerer deg og hvordan gjør de det?


Jeg blir selv inspirert når jeg lærer noe nytt av mennesker som deler raust av sin kunnskap og i tillegg er nysgjerrige på å lære mer. Jeg lar meg inspirere av de som er dyktige i sitt fag og som med ydmykhet er interessert i hva andre kan bidra med til et fellesskap.

Følgesvenner til inspirasjon er ofte glede og lykke, gode øyeblikk hvor du blir fylt av takknemlighet og kjærlighet i et fellesskap med fine kolleger, meningsfulle oppgaver i et arbeidsmiljø som er bygget på høy integritet, ærlighet og likeverd. Hver person er like viktig med sine signaturstyrker; som solide verdier, sterke egenskaper og verdifull erfaring.


Hvordan spiller du din kollega god? Hvordan får du frem det beste i din kollega?


En måte er å investere din egen tid til å ta den gode samtalen, som er basert på tillit og trygghet, som igjen gir et verdifullt rom for åpenhet og ærlighet. Et rom til å dele tanker og erfaringer, en arena for å skape vekst og samarbeid og et viktig sted for å bygge noe sammen, som gir gode synergier.


For at jeg selv skal kunne bidra med inspirasjon til mine kolleger, er det viktig at jeg er i balanse selv og har tid og overskudd. Hva skaper balanse og overskudd i hverdagen?

Min egen erfaring er at riktig bruk av pusten vil være med på å gi deg dette. En måte å trene pust på er gjennom forskjellige yogaøvelser, hvor du blir bevisst hvordan din egen pust kan hjelpe deg gjennom øvelsene og gi deg ny energi. Hvordan er din pust akkurat nå?


Hvor henter du din energi fra og nytt påfyll i hverdagen?


Hvordan inspirerer du dine kolleger?

56 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page