top of page

Raushet i hverdagen


Jeg opplever raushet når du aksepterer vår ulikhet og gir meg en ny sjanse til å lære om jeg feiler. Du er raus med din tid, er oppriktig interessert i meg og nysgjerrig på mine tanker og ideer. Du er der for å støtte eller hjelpe meg og stå ved min side i stormen. Du har overskudd når jeg trenger nytt påfyll og viser meg empati og medfølelse. 

På jobb, kan du være en kollega som lytter til meg uten å dømme. Du løfter meg og inspirerer uten å forvente noe tilbake. Jeg opplever din raushet når jeg får et godt smil med øyne som smiler og ser meg for den jeg er. 

Privat kan du være en venn som støtter meg i medgang og motgang og som ønsker å få frem det beste i meg.  Du godtar at jeg ikke er perfekt og inkluderer meg i fellesskapet.

Din raushet åpner opp, skaper frihet og nye muligheter med rom for kreativitet og ny læring. 

Din raushet tilgir, skaper relasjoner og åpner for takknemlighet.

Din raushet smitter og gir meg trygghet og mot til å ta nye utfordringer.

Legg merke til når du selv bruker din raushet i hverdagen.

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page