top of page

Sitter du fast?
Trenger du drahjelp?

Har du noen gang opplevd følelsen av å være fanget i et hamsterhjul der du opplever omgivelsenes krav og forventninger i et alt for høyt tempo – uten muligheter for sårt tiltrengte pauser. Eller følelsen av å være i en karusell som snurrer så fort at du ikke våger å hoppe av.

Har du opplevd at bilhjulene spinner seg dypere og dypere ned i gjørma jo mer du trykker på gasspedalen? Antakelig den samme følelsen du får når problemene tårner seg opp og du graver deg ned i ditt eget tankespinn.

Da trenger du en coach som kan hjelpe deg å sortere tankene dine så du får en bedre oversikt over situasjonen. En som kan hjelpe deg å identifisere dine ubrukte ressurser, slik at du kan oppnå ønskede endringer.

Hva er det du virkelig ønsker deg og hva er viktig for deg?

Hvorfor er det viktig for deg?

Hva vil du bort i fra?

Hva skjer hvis du blir der?

Jeg bruker selv gjerne en coach når jeg kjenner at jeg sitter fast og trenger hjelp til å ta et best mulig valg for å komme videre dit jeg ønsker.

Hvilke forventninger har du til en coach?

Personlig velger jeg gjerne en som har lang og variert livserfaring med mye menneskekunnskap, og har erfaring med store endringer privat eller i jobb.

Det er viktig at den jeg skal velge som coach også kan dokumentere gode resultater hos sine klienter.

Jeg prioriterer en som lytter på flere nivåer med god nok tilstedeværelse til å fange opp mine ord, mitt tonefall og kroppsspråk. En som bekrefter det som observeres, uten å dømme og med nysgjerrighet utforsker dette med gode åpne spørsmål.

Jeg verdsetter en som støtter meg i min egen prosess og som samtidig utforsker og utfordrer mine overbevisninger og sannheter.

En god coach setter gode, trygge rammer for coachingen og kan bevisstgjøre meg på min motivasjon, mine valg og mitt ansvar.

Jeg velger en som kan lede meg mot mitt mål og gi meg ansvar for gode delmål underveis.

Vurderer du å bruke en coach?

Jeg kan kontaktes på post@helbedrift.no eller på tlf. 948 48 268

Truls Øksnes
98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page