top of page

Tankekverna

Har du også opplevd at du plutselig mister all energien og troen på noe du trodde på før? Tenker du at alle andre der ute er mye flinkere, eller kan mye mer enn deg? Tenker du at det ikke er plass til deg og dine ideer der ute?


Vi tenker flere tusen tanker hver dag, og av disse er nesten halvparten om ting som aldri skjer, og om ikke det var nok, sies det at 95% er de samme tankene som dagen før.


Hjernen vår er bygd opp for å beskytte oss mot farer, men de fleste av disse farene eksisterer ikke lenger. Det er ikke så mange leoparder eller mammuter å møte på vei til jobb i dag, og de fleste av oss har mat på bordet og et sted å bo.


Se for deg tankene som en radio som står på i bakgrunnen. En slags nyhetssending som går kontinuerlig, og hvor 80% av det som blir sagt er bekymringer. Hvordan tror du dette påvirker deg?


Hva om du begynte å observere det som ble sagt på denne radioen. Begynne å utfordre. Er tanken sann? Hva om den ikke er sant? Hva om det motsatte er sant?


Ved å observere tankene våre, kan vi velge hvordan vi forholder oss til dem. Vi kan velge å lytte til de som gir oss energi, og velge å la de andre passere.


Ha en fin dag, og velg selv hvilke tanker du vil tro på.


23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page