top of page

Tror du på tankene dine?


I løpet av en dag er det mange tanker som dukker opp, både ubevisste, bevisste, positive og negative. Disse tankene forteller oss mange ulike ting. Det kan være alt fra hva vi er gode på, hva vi ikke er gode på, at alle andre er bedre, at dette får jeg ikke til, eller at dette kommer jeg til å mestre.


For mange er det de negative tankene som dominerer. Tanker som trigger negative følelser, og holder oss tilbake fra å gjøre det vi har lyst til.


Hva om vi utfordrer disse negative tankene? Hva om disse tankene ikke er sanne? Hva gjør disse tankene med oss, og hvordan ville vi hatt det hvis disse tankene ikke eksisterte?


Så neste gang du legger merke til at det sniker seg inn en negativ tanke, spør deg selv. Er dette sant, er jeg helt sikker på det? Hva gjør denne tanken med meg, og hvem er jeg uten denne tanken? Hva om det motsatte er sant, hvordan vil det være da?


Ved å utfordre tankene våre på denne måten, kan vi se hvordan disse negative tankene begrenser oss, og at når de blir utfordret, kan vi bruke dem som en ressurs til å utvikle oss.


Hvilke nye perspektiver ser du nå?

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page